Living Life Center, Mobil. 0732 171 999
OM LCC

LCC-kliniken

På LCC har vi specialiserat oss på problem som tar sig uttryck i förändringar i huden, håret och hårbottnen. Det kan gälla acne och finnar, eksem eller håravfall, mjällbildning, överdrivet fett eller torrt hår, klåda eller andra oönskade förändringar.

Vår utgångspunkt är alltid att söka de bakomliggande orsakerna och har sin grund i ett holistiskt synsätt. Detta medför att vi också kan välja eller rekommendera en individuell terapi som hjälper att behandla källan till kundens ohälsa.

Living Life Centers koncept bygger på komplementärmedicinens princip, där människan betraktas utifrån ett holistiskt synsätt (helhetssyn). Vi kan därför erbjuda flera olika behandlingar som stärker varandra och garanterar önskade resultat.

Akne i ansiktet och på andra delar av kroppen undersöker vi med mikrokamera där vi kan bedöma infekteringsgråd i talgkörtlar och hur djupt i huden ligger akne knölarna.

Akne är en så kallat multifaktoriell sjukdom med bland annat faktorer som: hormoner, ärftlighet, talgproduktion, pormaskar (follikelmynningar) inflammation eller bakterier  darför undersökning med mikrokamera kan hjälpa oss att välja den mest passande behandling.

Hår i hårbottenproblem är var nästa specialitet där grunden för vår kunskap är Trikologi.

I denna så kallade trikologimetod är första steget en noggrann undersökning av hårets och hårbottnens kondition. Denna sker med mikrokamera och mikroskop. Beroende på resultat går vi vidare med riktad behandling eller vid behov en bred blodanalys, pH-värdestest och ansiktsdiagnostik. Alla våra behandlingar sker med väl utprövade, naturbaserade och på människor allergitestade trikologiprodukter.

Vårt goda renommé är resultatet av såväl de förstklassiga produkterna som LLC:s idé om att god hårvård och friskvård förutsätter professionellt utförda behandlingar samt möjligheter för kunderna att underhålla resultatet i hemmiljö. Ytterligare faktorer som bidragit till framgången är helhetstänkande och teamwork.

I Living Life Centers koncept ingår, förutom produkter och behandlingar, ett omsorgsfullt utarbetat träningsprogram för säljare och terapeuter samt säljstödsmaterial.

LCC i Göteborg samarbetar med Humoralpatologiskt Laboratorium i Tyskland, Maximum Existens i Norge www.existensmaximum.se , Tricologi Centret i Italien, www.monrin.com och ett Center för Komplementär Medicin i Polen.www.bonavitae.pl, Hårmineralanalys laboratotium www.biomol.pl.


Möt Sofie Waller

Sofie Waller är kvinnan bakom företaget Living Life Center. Hon är född i Polen, bosatt i Sverige sedan över 30 år och är utbildad naturterapeut och trikolog (trikologi är en del av dermatologin och omfattar vetenskap om håret och hårbotten). Hon har även utbildning att genomföra ämnesomsättningstest och HLB-blodtest, hårmineralanalys, samt olika hudkurterapier.

Hennes tankesätt karakteriseras av en kombination av den moderna kunskapen inom branschen och de österländska grunder. Det som gjort henne framgångsrik är hennes helhetstänkande och personliga engagemang där allt är lika viktigt, från modern utrusning, diagnostikmetoder, kompletterande tester, verksamma ingredienser och utformning av behandlingar.

KONTAKT


Living Life Center, Mobil: 0732 171 999


E-post: livinglifecenter@gmail.com