Living Life Center, Mobil. 0732 171 999
UTBILDNINGAR

Utbildning i spa-behandlingar

Under fyra dagar får du lära dig att göra spa-behandlingar enligt Living Life Centers koncept. Vi arbetar efter trikologisk behandlingstradition som har omarbetats för att passa de flesta anläggningar, hotell och salonger.

Teori varvas med praktik under två helger, med en månads mellanrum för egen träning. Du lär dig olika typer av inpackningar samt hur du bemöter kunder, får lönsamhet med försäljning samt mycket annat.

Mon Rins trikologiprodukter finns idag på många spaanläggningar och har för sina naturliga ämnen blivit mycket uppskattade av både terapeuter och deras kunder. Syftet med utbildningar inom spaanläggningar är att göra professionell hårvård lika stor som andra kroppsbehandlingar samt bidra till spautvecklingen.

Förkunskaper: Du är utbildad hudterapeut, massör eller har någon annan kroppsterapeutisk utbildning. Skolan måste vara godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund alt. Massörernas Riksförbund. Intyg på utbildning måste bifogas med anmälan.

Utbildning i hår- och hårbottenbehandlingar

En tredagars utbildning för hudterapeuter som vill arbeta med Mon Rins naturliga produkter och behandlingar. Vi går igenom alla produkter i alla hår- och hårbottenlinjer, hur de är verksamma och vad de innehåller. Vi föreläser om olika hudtillstånd samt hur man vid dessa tillfällen använder mikrokameran och våra produktlinjer. Det som ingår är: praktisk träning i de olika behandlingsteknikerna, rekommendationer om hur dina kunder ska underhålla resultatet i hemmiljö samt hur en behandling upplevs. Vi startar med en presentation av trikologi och Living Life Centers framgångskoncept och filosofi.

Förkunskaper: Du är utbildad och diplomerad hudterapeut eller frisör.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Sofie Waller, Mobil: 0732 171 999

E-post: livinglifecenter@gmail.com